2021 综合英语VI(天水师范学院)1463311512 最新满分章节测试答案
- 【作业】Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元作业
- Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试
- Unit 2 Advice to Youth 给青年人的忠告 Unit 2 单元测试
- Unit 3 Love and Care 关怀和爱 Unit 3 单元测试
- Unit 7 Affluenza 富贵病 Unit 7 单元测试
- Unit 5 The Gender-Role Revolution 性别角色革命 Unit 5 单元测试
- Unit 8 The Road ahead 未来的路 Unit 8 单元测试
- Unit 6 Media and Culture 媒体与文化 Unit 6 单元测试
- Unit 4 Is Your Food Safe?你的食品安全吗? Unit 4 单元测试
- Unit 13 Attitude is Everything 态度决定一切 Unit 13 单元测试
- Unit 12 Saving the Planet 拯救地球 Unit 12 单元测试
- Unit 11 Succeeding in a Complex World 在复杂世界中获得成功 Unit 11 单元测试
- Unit 16 That’s Infotainment 资讯娱乐 Unit 16 单元测试
- Unit 10 Career Development Planning 职业发展规划 Unit 10 单元测试
- Unit 15 Peace on Earth 世界和平 Unit 15 单元测试
- Unit 9 No Child’s Play 不是孩子的游戏 Unit 9 单元测试
- Unit 14 Arts and Music 艺术与音乐 Unit 14 单元测试
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-05到2021-06-30
本篇答案更新状态:已完结
【作业】Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元作业
1、 问题:What are ethnic boundary markers?Why do we develop a multicultural worldview?(什么是民族界限标识?为什么我们要发展多元文化的世界观?如何发展?)两个问题,每问1分。满分2分的要求是回答问题完整,语言表达基本准确,字数不少于50个单词。
评分规则: 【 准确回答第一个问题“什么是种族界限标识?”得1分,准确回答第二个问题“为什么我们要发展多元文化的世界观?”得1分。满分2分的要求是内容完整,语言表达基本准确,字数不少于50个单词。
】
Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试
1、 问题:The desire for peace political differences.
选项:
A:ascended
B:transcended
C:condescended
D:descended
答案: 【transcended】
2、 问题:Which festival is held on the first full moon of the lunar year?
选项:
A:The Lantern Festival
B:The Tomb-Sweeping Festival
C:The Double Seventh Festival
D:The Dragon Boat Festival
答案: 【The Lantern Festival 】
3、 问题:Are you extroverted or ?
选项:
A:introvert
B:introverted
C:reverse
D:reversed
答案: 【introverted 】
4、 问题: who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.
选项:
A:He
B:Those
C:One
D:Anyone
答案: 【Those 】
5、 问题:A flashing yellow light caution.
选项:
A:notions
B:notes
C:notices
D:denotes
答案: 【denotes】
6、 问题:What can be used to distinguish people of one ethnic group from another?
选项:
A:Languages
B:Clothing styles
C:Cultural traits
D:Religions
答案: 【Languages;
Clothing styles;
Cultural traits;
Religions】
7、 问题:At Double Ninth Festival, what do people usually do?
选项:
A:They watch lanterns.
B:They visit their relatives.
C:They pay respect to old people.
D:They enjoy the flourishing chrysanthemum.
答案: 【They pay respect to old people.;
They enjoy the flourishing chrysanthemum.】
8、 问题:Is the following sentence effective? Having played football for three hours, his homework was not finished.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【His homework不是having played football的逻辑主语】
9、 问题:Every ethnic group has a way of determining or expressing membership.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
分析:【题干:每个民族都有自己确定或表达成员身份的方式。
表达准确】
10、 问题:The Qingming Festival is a festival of commemoration.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
分析:【题干:清明节是一个纪念的节日。 表达准确】
11、 问题:Is the following sentence coherent?A man is usually judged not only by what he says but also by his deeds.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【“what he says” and “his deeds”不是平行结构。】
Unit 2 Advice to Youth 给青年人的忠告 Unit 2 单元测试
1、 问题:The prisoner refused to his crime.
选项:
A:confess
B:confine
C:resort
D:combine
答案: 【confess 】
2、 问题:He made efforts to be the top student in the class.
选项:
A:mortal
B:feeble
C:ceasing
D:unceasing
答案: 【unceasing】
3、 问题:The young ought to be in the use of this great art.
选项:
A:temper
B:temperate
C:temperature
D:tempt
答案: 【temperate 】
4、 问题:They are particularly to him for his timely help.
选项:
A:grace
B:grateful
C:gracious
D:graceful
答案: 【grateful】
5、 问题: Which is the right English translation of “不入虎穴,焉得虎子”?
选项:
A:No pains, no gains.
B:Nothing ventured, nothing gained.
C:Out of sight, out of mind.
D:More haste, less speed.
答案: 【Nothing ventured, nothing gained.】
6、 问题:No sooner _ than it began to rain heavily.
选项:
A:the game began
B:the game had begun
C:did the game begin
D:had the game begun
答案: 【had the game begun】
7、 问题:As Aristotle said, good habits formed at youth make all the .
选项:
A:difference
B:matter
C:thing
D:value
答案: 【difference】
8、 问题:Which of the following statements about Mark Twain is True?
选项:
A:Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.
B:Many of Mark Twain’s great works were set in the background of the Amazon River.
C:Mark Twain was called “the father of American literature”.
D:Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.
答案: 【Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.;
Mark Twain was called “the father of American literature”.;
Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.】
9、 问题:Please decide whether the following E-C translation is Right or Wrong. One is never too old to learn. 一个人太老就不能学习了。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【题目:请判断下面的英译中翻译是对是错。
正确翻译:活到老,学到老。】
10、 问题:According to The Classic of Tea written by Lu Yu, tea as a beverage originated with Shennong.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
11、 问题:Green tea belongs to fermented tea and contains the least caffeine content.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦