2021 职业综合英语–50班张潇文(深圳职业技术学院) 最新满分章节测试答案
- 【作业】Unit 1 Organization组织 Writing Exercises 1:Write a letter to Tom Jones,a sales manager, introduc
- Unit 1 Organization组织 Test 1
- 【作业】Unit 2 Office办公室 Writing Exercises 2:Write a meeting agenda
- Unit 2 Office办公室 Test 2
- Unit 3 Business Meals商务聚餐 Test 3
- 【作业】Unit 3 Business Meals商务聚餐 Writing Exercises 3:Write a refusal letter for Anna
- 【作业】Unit 4 Product产品 Writing Exercises 4:Write a short essay on the topic of What Makes Good Adverti
- Unit 5 Trade贸易 Test 5
- Unit 4 Product产品 Test 4
- Unit 6 Transportation交通 Test 6
- Unit 1 Organization Test 1
- Unit 2 Offiice Test 2
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-10到2022-01-16
本篇答案更新状态:已完结
【作业】Unit 1 Organization组织 Writing Exercises 1:Write a letter to Tom Jones,a sales manager, introduc
1、 问题:Write a letter to Tom Jones, a sales manager, introducing your company (Sweetheart Chocolate) according to the following information.1. 介绍公司名称和成立时间;2. 介绍公司目前的产品和主要销售地区;3. 希望能和对方公司合作,并留下联系方式。
评分规则: 【    内容: 1.优  7分       立意清晰,中心突出;        2. 良  5-6分   立意基本清晰,中心明确;        3.中  3-4分    立意有一定新意、涉及到一定层次;中心较为明确;        4. 差  1-2分   中心不清晰,立意平淡;        5.       0 分     所传达的信息或所写内容太少,无法评价;内容与要求无关或无法辨认。
语言: 1. 优  7分              使用丰富的语法结构和词汇;语言自然流畅,无或极少语法、拼写等错误;         2. 良  5-6分          使用较丰富的语法结构和词汇,有少量语法、拼写等错误;                                     语言基本正确,只有在使用较难结构或词汇才有个别错误;         3. 中  3-4分          语法结构和词汇能满足任务的要求;有一些语法及词汇错误,但不影响理解;         4. 差  1-2分    语法项目和词汇的使用极其单调;语言错误多,语言运用能力差;         5.      0 分            所传达的信息或所写内容太少,无法评价;内容与要求无关或无法辨认。
结构: 1.  优  4分             有效地采用了多种衔接手法,文字连贯,层次清晰;         2.  良  3分            采用了适当的衔接手法,层次清晰,组织较严密;         3.  中  2分            采用了简单的衔接手法,内容较连贯,层次较清晰;         4.  差  1 分           未采用恰当的衔接手法,内容不连贯,缺少组织、分段;         5.       0 分           所传达的信息或所写内容太少,无法评价;内容与要求无关或无法辨认。
】
Unit 1 Organization组织 Test 1
1、 问题:Task 1 Complete each statement by choosing the appropriate answer from the four choices marked A, B, C and D.With a year’s hard work, he               basic knowledge of English.
选项:
A:has caught
B:has acquired
C:has required
D:has acknowledged
答案: 【has acquired 】
2、 问题:Can you tell us some interesting               of city life?
选项:
A:features
B: fingers
C: fans
D:feathers
答案: 【features 】
3、 问题:The physics teacher said that the earth                around the sun.
选项:
A:moves
B:is moving  
C:moved
D:had moved
答案: 【moves】
4、 问题:Our manager                in a local newspaper for a new secretary.
选项:
A:advised
B:advertised
C:advanced
D:addressed
答案: 【advertised  】
5、 问题:—What’s wrong with our English book?—One page is              .
选项:
A: disappeared
B:losing
C:missing
D:missed
答案: 【missing  】
6、 问题:Before she went abroad she spent as much time as she could                English.
选项:
A:practice to speak 
B:practicing speaking
C:practice speaking  
D:to practice speaking
答案: 【practicing speaking】
7、 问题:It is                of him to undertake a hard job.
选项:
A:identical 
B:able
C:beneficial
D:typical
答案: 【typical】
8、 问题:He couldn’t have finished the task on his own last night,             ?
选项:
A:do I  
B:could he
C:don’t I   
D:did he
答案: 【did he】
9、 问题:—There were already five people in the car but they still managed to take me.—It               a comfortable journey.
选项:
A:can’t be  
B:shouldn’t be
C:couldn’t have been
D:mustn’t have been
答案: 【couldn’t have been 】
10、 问题:The firm                at producing computers.
选项:
A:plays 
B:forces 
C:overcomes
D:excels
答案: 【excels】
11、 问题:The old Silk Road                    China with the West in ancient times.
选项:
A:chose
B:stuck
C:put
D:linked
答案: 【linked】
12、 问题:The missing boy was last seen                   in the playground.
选项:
A:play 
B:to have played
C:played
D:playing
答案: 【playing】
13、 问题:I               to go to bed earlier during the winter.
选项:
A:tend
B:tender
C:trend  
D:tendency
答案: 【tend  】
14、 问题:I have no one                 me, so I have to deal with it myself.
选项:
A:help
B:to help
C:helped   
D:to have helped
答案: 【to help 】
15、 问题:I’d               these children to stay at kindergarten the whole day.
选项:
A:rather  
B:better
C:prefer 
D:agree
答案: 【prefer   】
16、 问题:You can’t imagine what great difficulty I have had                your lost novel.
选项:
A:for finding 
B: to find 
C:in finding
D:found
答案: 【in finding  】
17、 问题:Many scientists are judged                   their achievements in scientific research.
选项:
A:in spite of   
B: in favor of
C:in case of   
D:in terms of
答案: 【in terms of】
18、 问题:Ben is looking for another job because he feels he                 his boss like a waiter.
选项:
A:satisfies
B:serves 
C:promises
D:supports
答案: 【serves   】
19、 问题:               Russian, Jack has to study a second foreign language.
选项:
A:Except
B:However 
C:In addition to  
D:Moreover
答案: 【In addition to    】
20、 问题:The automobile manufacturers are the largest                 in that country.
选项:
A:employers
B:employees
C:employs
D:employment
答案: 【employers  】
21、 问题:Task 2    Fill in each blank with the proper form of the words or phrases given in brackets. Mr. Black ______   (fuel) his car twice a month.
答案: 【fuels】
22、 问题:It is no use                (stay away from) him. He is making unbearable noises.
答案: 【staying away from】
23、 问题:The millionaire insisted that he                 (invest) money in shares, mines and railways.
答案: 【(以下答案任选其一都对)invest;
should invest】
24、 问题:Once we have                  (relevantly) information, we should report it to the judge immediately.
答案: 【relevant】
25、 问题: (unfortunate) she has got a bad cold and can’t attend the conference.
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
 

