本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-24
本篇答案更新状态:已完结

Module2 Academic Reading 学术英语阅读 单元测验

1、 问题:Which kind of paper in Electrical Engineering is focusing on overall exposition of research results?
选项:
A:Review
B: Regular
C: Letters
D: Research
答案: 【 Regular

2、 问题:low-grade这个单词在冶金学科是什么意思?
选项:
A:低级别
B:低年级
C:低品位
D:低端的
答案: 【低品位

3、 问题:根据慕课的学习,学术研究论文结构中的IMRD指的是什么?
选项:
A: introduction, message, research and discussion
B:introduction, message, results and discussion
C: introduction, methods, research and discussion
D:introduction, methods, results and discussion
答案: 【introduction, methods, results and discussion

4、 问题: Which of the followings are the examples of interdisciplinary research?
选项:
A:进化金融学(Evolutionary Finance)
B:网络语言学(Weblinguistics)
C:化学基因组学(Chemical Genetics)
D:遗传算法(Genetic Algorithm)
答案: 【进化金融学(Evolutionary Finance);
网络语言学(Weblinguistics);
化学基因组学(Chemical Genetics);
遗传算法(Genetic Algorithm)

5、 问题:According to the authors’ experience, the components of research paper can be divided into:
选项:
A:Preliminary part
B:Text part
C:Main part
D:Supplementary part
答案: 【Preliminary part;
Text part;
Supplementary part

6、 问题:What are included in Supplementary Part?
选项:
A: Acknowledgements
B:References
C:Appendices
D:Author and affiliation
答案: 【 Acknowledgements;
References;
Appendices

7、 问题:What are included in Text Part?
选项:
A:Introduction and Literature review
B:Methods
C:Results and Discussion
D:Conclusions
答案: 【Introduction and Literature review;
Methods;
Results and Discussion;
Conclusions

8、 问题:What are included in Preliminary part?
选项:
A: Title
B:Author and affiliation
C:Abstract
D:Key words
答案: 【 Title;
Author and affiliation;
Abstract;
Key words

9、 问题:In theoretical papers, the correct order of the main parts should be:Proposal of the theory, Verification of the theory, Application of the theory.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:The typical research topics in Transportation engineering include: structural analysis, intelligent transportation systems, highway and airport pavement design and transportation planning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The typical research topics in Transportation engineering include: intelligent transportation systems, highway and airport pavement design and transportation planning.】

Module 7 Grammar in Science and Technology 学术英语语法 单元测验

1、 问题:By varying VBE only a few ____ of volt, the base current (基极电流) can be changed significantly.
选项:
A:hundred
B:hundredths
C: hundredth
D:hundreds
答案: 【hundredths

2、 问题:This heater consumes ___ that one does.
选项:
A:electric power twice as great as
B: greater twice electric power
C: twice as great electric power as
D: twice greater electric power

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

   

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注