2020 印象英美——穿越时空之旅(滁州学院) 最新满分章节测试答案
- I 国际通用语:英语的故事 (Lingua Franca: The Story of English) Unit 1 单元测试
- II 浮光掠影:英伦风情(A Glance at the British Landscape) Unit 2 单元测试
- III 穿越美国:印象之旅(Transamerica: A First Impression) Unit 3 单元测试
- IV 美国梦:传奇往事(American Dream: A History of Legend) Unit 4 单元测试
- V 大学巡礼:英美教育一览(An Overview of British and American Education Systems) Unit 5 单元测试
- Ⅵ 品味文化:英美美食之旅(Food Tour in Britain and America: A Taste of Culture) Unit 6 单元测试
- Ⅷ 文学的魅力:绚丽的英美文学瑰宝(Treasures of British and American Literature ) Unit 8 单元测试
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-13到2020-06-29
本篇答案更新状态:已完结
I 国际通用语:英语的故事 (Lingua Franca: The Story of English) Unit 1 单元测试
1、 问题:1.      English is an official language of more than __ sovereign states.
选项:
A:65
B:70
C:75
D:80
答案: 【75】
2、 问题:2.    In number of native speakers and language learners, English is the __ language in the world.
选项:
A:first
B:second
C:third 
D:fourth 
答案: 【first】
3、 问题:3.    The most native speakers of English live in ___.
选项:
A:Britain   
B: the United States 
C:Canada   
D:Australia 
答案: 【 the United States 】
4、 问题:4.   English belongs to the ___ branch of the Indo-European language family. 
选项:
A:Celtic   
B:Romanic  
C:Germanic   
D:Baltic
答案: 【Germanic   】
5、 问题:5.      Old English was mainly derived from the dialects of ___.
选项:
A:ancient Celtic people
B:Anglo-Saxons
C:Romans
D:French
答案: 【Anglo-Saxons】
6、 问题:   6.  In 1588, England defeated the famous fleet Armada from ____.
选项:
A:France   
B:Germany  
C:Spain  
D:Italy
答案: 【Spain  】
7、 问题:7.      In 1604,the first English dictionary was published by ___. 
选项:
A:Thomas Nash
B:Samuel Johnson
C:Edmund Spenser
D:Francis Bacon
答案: 【Samuel Johnson】
8、 问题:8.      The sudden vowel shift in the history of English helped to shape __ English.
选项:
A:Old  
B:Middle  
C:Early Modern 
D: Late Modern 
答案: 【Early Modern 】
9、 问题:9.  William Shakespeare is a great writer in the _______ language.
选项:
A:French
B:English     
C:Spanish  
D:Italian
答案: 【English     】
10、 问题:10.  Shakespeare was born in a small town in ___.
选项:
A:England     
B:Scotland     
C:Wales    
D:Northern Ireland
答案: 【England     】
11、 问题:11. Shakespeare wrote 154 _____ and some verses in his lifetime.
选项:
A:plays       
B:sonnets      
C:novels      
D:poems
答案: 【sonnets      】
12、 问题:12. As you like it is a _______
选项:
A:tragedy     
B:comedy     
C:sonnet    
D:song
答案: 【comedy     】
13、 问题:1.    Proto-Indo-European is believed to be the ancestor of most European languages, such as Greek, German, Spanish, French and Italian.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
14、 问题:2.  The history of English can be divided into three periods: Old English, Middle English and modern English. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
15、 问题:3.      English script and alphabetic system were from Greek.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【Latin】
16、 问题:4.      The expression of“电梯” in American English is elevator.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
17、 问题:     5.    The expression of “斑马线”  in British English is pavement.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
18、 问题:    6.    Shakespeare wrote 40 plays in his lifetime. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
19、 问题:   7.   Romeo and Juliet is one of the four most famous tragedies of Shakespeare. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
20、 问题:    8.   Many words from Hindi flew back to English, such as “bungalow”, “coolie”, “cashmere”, “ pajamas” and “yoga”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
21、 问题:   9.   Now, English is used as the first language and official language in Singapore. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
22、 问题:   10.   In 1985, the People’s Republic of China made English the main foreign language in education
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
II 浮光掠影:英伦风情(A Glance at the British Landscape) Unit 2 单元测试
1、 问题:1. __ is the official name of Britain.
选项:
A:The United Kingdom
B:England  
C: British Isles
D:Great Britain 
答案: 【The United Kingdom】
2、 问题:2. The full name of Britain is the United Kingdom of ___ Britain and ____.
选项:
A:/ ; Northern Ireland
B:Great; Northern Ireland
C:/; Ireland
D:Great; Ireland
答案: 【Great; Northern Ireland】
3、 问题:3. There are _ parts in Great Britain and __ parts in Britain. 
选项:
A:three; four 
B:three; three    
C:four; three   
D:four; four
答案: 【three; four 】
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦