2019 商务综合英语(山东财经大学)1206674210 最新满分章节测试答案
- Unit One Introduction to Business Quiz, Unit One
- Unit Ten E-commerce Quiz, Unit Ten
- Unit Three Team Building Quiz, Unit Three
- Unit Four Market Quiz, Unit Four
- Unit Five Finance Quiz, Unit Five
- Unit Six Product Quiz, Unit Six
- Unit Seven Brand Quiz, Unit Seven
- Unit Eight Marketing Quiz, Unit Eight
- Unit Nine Advertising Quiz, Unit Nine
- Unit Two Management Quiz, Unit Two
- Unit Eleven Culture Quiz, Unit Eleven
- Unit Twelve Corporate Culture Quiz, Unit Twelve
- Unit Thirteen Corporate Social Responsibility Quiz, Unit Thirteen
- Unit Fourteen Globalization Quiz, Unit Fourteen
- Unit Fifteen Customer Service Quiz, Unit Fifteen
- Unit Sixteen Outsourcing Quiz, Unit Sixteen
- Unit Seventeen Statistic Writing Quiz, Unit Seventeen
- Unit Eighteen Business Writing Quiz, Unit Eighteen
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2019-08-01到2019-08-31
本篇答案更新状态:已完结
Unit One Introduction to Business Quiz, Unit One
1、 问题:A ___ is a person who runs a one-man business and takes all the profits and all the risks.
选项:
    A:sole trader  
    B:partner 
    C:investor 
    D:shareholder
答案: 【sole trader  】
2、 问题:A ___ owns more than half the share capital of another company.
选项:
    A:partnership
    B:subsidiary
    C:holding company
    D:conglomerate 
答案: 【holding company】
3、 问题:When an existing company establishes a new company or firm and keeps majority shares with itself, it is called a parent company. This new company or firm is called a _____.
选项:
    A:holding company
    B:subsidiary
    C: joint venture
    D:Sole proprietorship
答案: 【subsidiary】
4、 问题:With the form of _, if the business goes bankrupt , all the members only lose what they invest and their personal possessions are protected by law.
选项:
    A:Sole proprietorship
    B:partnership
    C:unlimited liability company
    D:unlimited liability company
答案: 【unlimited liability company】
5、 问题:Both Adidas and PUMA are currently ___ corporation that designs and manufactures athletic and casual footwear, apparel and accessories, headquartered in Germany.
选项:
    A:multinational
    B:joint venture
    C:subsidiary
    D:unlimited liability company
答案: 【multinational】
6、 问题:Which of the following businesses belong to Primary industry?
选项:
    A:farming
    B:construction
    C:mining
    D:fishing
答案: 【farming;
      mining;
      fishing】
7、 问题:Which of the following businesses belong to Secondary industry?
选项:
    A:tourism
    B:mining
    C:construction
    D:manufacturing
答案: 【construction;
      manufacturing】
8、 问题:Which of the following businesses belong to Tertiary industry?
选项:
    A:tourism
    B:Finance
    C:education
    D:consulting
答案: 【tourism;
      Finance;
      education;
      consulting】
9、 问题:In 1995, Adidas went public on the _ and ___ stock exchanges.
选项:
    A:Frankfurt
    B:Paris
    C:London
    D:New York
答案: 【Frankfurt;
      Paris】
10、 问题:Business enterprises customarily take one of three forms: They are: __, __ and _______..
选项:
    A:sole proprietorship
    B:partnership
    C:corporation
    D:unlimited liability comapny
答案: 【sole proprietorship;
      partnership;
      corporation】
Unit Ten E-commerce Quiz, Unit Ten
1、 问题:Safebiz.com is a very successful site which gets over 2,000 ____ per day.
选项:
    A:traffic
    B:hits
    C:link
    D:traffic
答案: 【hits】
2、 问题:If you want your website to get a lot of ______ , make sure you register it with all the major search engines.
选项:
    A:traffic
    B:hits
    C:link
    D:surf
答案: 【traffic】
3、 问题:E-commerce means buyers with computers can now ______ a global network of approved suppliers linked over the Net.
选项:
    A:hits
    B:download
    C:surf
    D:traffic
答案: 【surf】
4、 问题:The equivalent of paper junk mail is called _____.
选项:
    A:browser 
    B:search engine
    C:link
    D:spam 
答案: 【spam 】
5、 问题:You can sometimes click on a ______ when you visit a website.
选项:
    A:link
    B:traffic
    C:spam
    D:website
答案: 【link】
6、 问题:E-commerce is defined as the selling of goods and services using the internet.
选项:
    A:正确
    B:错误
答案: 【错误】
7、 问题:E-commerce eliminates the middleman.
选项:
    A:正确
    B:错误
答案: 【正确】
8、 问题:The e-store interact with customers online, process and record the orders online, all the product information is online.
选项:
    A:正确
    B:错误
答案: 【正确】
9、 问题:E-commerce is a good way of selling niche products
选项:
    A:正确
    B:错误
答案: 【正确】
10、 问题:An e-business doesn’t need any employees.
选项:
    A:正确
    B:错误
答案: 【错误】
Unit Three Team Building Quiz, Unit Three
1、 问题:In ____ team building, members of the team fill out a personality questionnaire, where they not only learn about their own personalities, but also learn about the personalities of their fellow team members. 
选项:
    A:activity-based
    B:skill-based
    C:problem solving-based
    D:personality-based
答案: 【personality-based】
2、 问题:In _____ team building, team members participate in workshop sessions that require them to learn and practice specific teamwork skills.
选项:
    A:personality-based
    B:skills-based
    C:activity-based
    D:problem solving-based
答案: 【skills-based】
3、 问题:_____ leaders make their own decisions without consulting employees or other team members.
选项:
    A:Chrismatic
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
 
       
