2020 基础英语写作(二)下(对外经济贸易大学) 最新满分章节测试答案
- Lesson 1 Critical Thinking and Critical Writing Lesson 1 单元测验
- 【作业】Lesson 2 Understanding Arguments and Essay Structure Lesson 2 单元作业 A minimal essay outline
- Lesson 3 Writing Theses and Introductions Lesson 3 单元测验
- 【作业】Lesson 3 Writing Theses and Introductions Lesson 3 单元作业 Writing an essay introduction
- 【作业】Lesson 4 Reasoning and Paragraph Writing Lesson 4 单元作业 Paragraph Writing
- Lesson 5 Applying Deductive Arguments to Writing Lesson 5 单元测验
- Lesson 4 Reasoning and Paragraph Writing Lesson 4 单元测验
- Lesson 2 Understanding Arguments and Essay Structure Lesson2 单元测验
- Lesson 6 Applying Inductive Arguments to Writing Lesson 6 单元测验
- 【作业】Lesson 6 Applying Inductive Arguments to Writing Lesson 6 First draft of your essay
- Lesson 7 Evaluating and Improving Arguments Lesson 7 单元测验
- Lesson 8 Writing Counter-Arguments and Essay Conclusions Lesson 8 单元测验
- 【作业】Lesson 8 Writing Counter-Arguments and Essay Conclusions Lesson 8 单元作业 My revised essay
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-04-20到2020-06-18
本篇答案更新状态:已完结
Lesson 1 Critical Thinking and Critical Writing Lesson 1 单元测验
1、 问题:Which of the following is an example of critical thinking?
选项:
A:You tell a friend the contents of this MOOC.
B:Bill obeys the orders of the officer during the military training (军训).
C:Lisa tosses a coin to decide whether she should choose to work in Beijing or Shanghai.
D:Mary shops online according to the ratings.
答案: 【Mary shops online according to the ratings.】
2、 问题:What is the main point of view of this passage?Why do so many women seem obsessed with their weight and body shape? Are they really that unhappy and dissatisfied with themselves?In today’s society, the expectations for women and their bodies are all too evident. Fashion, magazines, talk shows, and “lite” and fat-free food in stores and restaurants are all daily reminders of these expectations. For instance, the latest fashions for women reveal more and more skin: shorts have become shorter, to the point of being scarcely larger than a pair of underpants. These styles are only flattering on the slimmest of bodies, and many women who were previously happy with their bodies may emerge from the dressing room after a run-in with these styles and decide that it must be diet time again.It seems that this obsession with the perfect body and a woman’s appearance has grown to monumental heights. Now many people feel that this problem is disappearing. People have begun to assume that women want to be thin because they just want to be “healthy.” But it is ironic. What has happened is that the sickness slips in under the guise of wanting a “healthy” body…
选项:
A:Women should not be obsessed with their weight and body shape.
B:It’s the social expectations for women and their bodies that make them obsessed with their weight and body shape
C:Women are really unhappy and dissatisfied with themselves.
D:Now many people feel that the problem of women paying too much attention to their body shape is disappearing.
答案: 【It’s the social expectations for women and their bodies that make them obsessed with their weight and body shape】
3、 问题:What conflicting idea does the author consider? Why do so many women seem obsessed with their weight and body shape? Are they really that unhappy and dissatisfied with themselves?In today’s society, the expectations for women and their bodies are all too evident. Fashion, magazines, talk shows, and “lite” and fat-free food in stores and restaurants are all daily reminders of these expectations. For instance, the latest fashions for women reveal more and more skin: shorts have become shorter, to the point of being scarcely larger than a pair of underpants. These styles are only flattering on the slimmest of bodies, and many women who were previously happy with their bodies may emerge from the dressing room after a run-in with these styles and decide that it must be diet time again.It seems that this obsession with the perfect body and a woman’s appearance has grown to monumental heights. Now many people feel that this problem is disappearing. People have begun to assume that women want to be thin because they just want to be “healthy.” But it is ironic. What has happened is that the sickness slips in under the guise of wanting a “healthy” body…
选项:
A:Women want to be thin because they just want to be “healthy.”
B:Sickness slips in under the guise of wanting a “healthy” body.
C:The expectations for women and their bodies are all too evident.
D:None.
答案: 【Women want to be thin because they just want to be “healthy.”】
4、 问题:What reasons or evidence does the author use to support the main point of view in the passage?Why do so many women seem obsessed with their weight and body shape? Are they really that unhappy and dissatisfied with themselves?In today’s society, the expectations for women and their bodies are all too evident. Fashion, magazines, talk shows, and “lite” and fat-free food in stores and restaurants are all daily reminders of these expectations. For instance, the latest fashions for women reveal more and more skin: shorts have become shorter, to the point of being scarcely larger than a pair of underpants. These styles are only flattering on the slimmest of bodies, and many women who were previously happy with their bodies may emerge from the dressing room after a run-in with these styles and decide that it must be diet time again.It seems that this obsession with the perfect body and a woman’s appearance has grown to monumental heights. Now many people feel that this problem is disappearing. People have begun to assume that women want to be thin because they just want to be “healthy.” But it is ironic. What has happened is that the sickness slips in under the guise of wanting a “healthy” body…
选项:
A:Some examples of daily reminders of the expectations.
B:Some quotations from magazines and talk shows.
C: The latest fashions for women reveal more and more skin.
D:Names of the women who went on a diet after reading a fashion magazine.
答案: 【Some examples of daily reminders of the expectations.;
The latest fashions for women reveal more and more skin.】
5、 问题:Read the following passage and tell if it is a piece of critical writing. Why do so many women seem obsessed with their weight and body shape? Are they really that unhappy and dissatisfied with themselves?In today’s society, the expectations for women and their bodies are all too evident. Fashion, magazines, talk shows, and “lite” and fat-free food in stores and restaurants are all daily reminders of these expectations. For instance, the latest fashions for women reveal more and more skin: shorts have become shorter, to the point of being scarcely larger than a pair of underpants. These styles are only flattering on the slimmest of bodies, and many women who were previously happy with their bodies may emerge from the dressing room after a run-in with these styles and decide that it must be diet time again.It seems that this obsession with the perfect body and a woman’s appearance has grown to monumental heights. Now many people feel that this problem is disappearing. People have begun to assume that women want to be thin because they just want to be “healthy.” But it is ironic. What has happened is that the sickness slips in under the guise of wanting a “healthy” body…
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
【作业】Lesson 2 Understanding Arguments and Essay Structure Lesson 2 单元作业 A minimal essay outline
1、 问题:Make a minimal essay outline for one of the following topics. You may follow the outline template attached and use the sample outline in Section 7 as guidance.1. Is college education worth it?2. Will MOOCs replace traditional classroom teaching?3. Why are people addicted to smart phones?4. What the future holds for the internet celebrity economy (网红经济)?5. What role(s) should teachers perform in this information age?6. Should same-sex marriage be legalized?请在文本框内直接作答,不要以附件形式提交。
评分规则: 【 Does the outline have three parts: introduction, body, and conclusion?
Does the author include a clearly-stated thesis in the introduction?
Does the outline show how the topic will be introduced?
Does the author list the contributing arguments and their premises?
Is any contradictory argument included?
Is the main thesis re-emphasized in the conclusion?
】
Lesson 3 Writing Theses and Introductions Lesson 3 单元测验
1、 问题:What are the major functions of the introduction section of a critical essay?
选项:
A: Introducing the topic.
B:Presenting the thesis.
C:Supporting the thesis.
D:Signposting the reader.
答案: 【 Introducing the topic.;
Presenting the thesis.;
Signposting the reader.】
2、 问题:Which of the following should be considered when you evaluate the thesis statement of a critical essay?
选项:
A: Is it a complete sentence?
B:Is the issue both narrow & broad?
C:Is any reasons included?
D:Is the position clear & debatable?
答案: 【 Is it a complete sentence?;
Is the issue both narrow & broad?;
Is the position clear & debatable?】
3、 问题:This is a proper thesis statement for a critical essay: Men and women are very different.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【partly not debatable】
4、 问题:This is a proper thesis statement for a critical essay: Men and women are often treated differently in the Japanese society.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
5、 问题:This is a proper thesis statement for a critical essay: Bike-sharing brings about transportation convenience to the public.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【太窄了】
6、 问题: This is a proper thesis statement for a critical essay: Bike-sharing benefits both the society and the individuals.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
7、 问题:What are the five steps to take a strong position? (请按顺序填写单个小写动词,并用英文逗号和空格隔开)
答案: 【interpret】
【作业】Lesson 3 Writing Theses and Introductions Lesson 3 单元作业 Writing an essay introduction
1、 问题:Write a complete introduction section for the outline that you’ve worked out in the unit assignment of Lesson Two. Keep in mind the basic elements of an essay introduction and the two essential parts of a thesis statement.
评分规则: 【 There is a clear thesis statement.
The thesis statement has a narrow but not too specific issue.
The thesis statement tells the author’s strong position.
There is an interest-arousing introduction to the topic.
The author provides a road map for the reader.
】
【作业】Lesson 4 Reasoning and Paragraph Writing Lesson 4 单元作业 Paragraph Writing
1、 问题:Write one supporting paragraph (a contributing argument) for the introduction section you worked out in Lesson Three. You could also choose one of the following thesis statements and write a supporting paragraph for it. If necessary, you may also organize your argument into several consecutive paragraphs.1. Parents are the best teacher.2. A good man should serve as a volunteer social worker at least once in his life.3. Faith plays a vital part in fostering one’s values.请在文本框内直接作答,不要以附件形式提交。
评分规则: 【 There is a clear topic sentence.
The author uses both reasons and evidence or explanations to support the topic sentence.
The paragraph is organized along a reasoning pattern.
The paragraph shows unity.
The paragraph is coherent.
The evidence is introduced into the writing naturally and its connection to the thesis is explained.
】
Lesson 5 Applying Deductive Arguments to Writing Lesson 5 单元测验
1、 问题:Which of the following statements are correct?
选项:
A:For deductive arguments, if the premise is true, the thesis is very likely to be true.
B:Both reasoning by principle and reasoning by definition are deductive reasoning.
C:Inductive arguments are weak.
D:Deductive arguments help us learn unknown things.
答案: 【Both reasoning by principle and reasoning by definition are deductive reasoning.】
2、 问题:Which logic, inductive or deductive logic, is used by the logic professor in the following conversation? _______ The employer introduced himself to his new gardener.“I am a professor of logic,” the employer said.“Oh. What’s that?” the gardener asked.“I shall give you a demonstration,” announced the professor. “Do you own a wheelbarrow?”“Yes,” replied the gardener.“Then I infer you are a hard worker,” the professor continued. “And from that fact I infer you have a family. And from that I infer you are conscientious and responsible. And from that I infer you are a conservative. Am I right?”“Wow!” exclaimed the gardener. “That’s right! So that’s logic?”“That’s logic,” preened the professor.
选项:
A:inductive
B:deductive
C:-
D:-
答案: 【inductive 】
3、 问题:Is this argument deductive or inductive?Every successful president of the United States was both diplomatic and decisive. General Dwight D. Eisenhower served in WWII as the Commander of the Allied Armies in Europe and then went on to become a successful U.S. president. Therefore, President Eisenhower was decisive and diplomatic.
选项:
A:inductive
B:deductive
C:-
D:-
答案: 【deductive】
4、 问题:Which of the following are deductive arguments?
选项:
A:All dogs are mammals. All mammals have kidneys. Therefore all dogs have kidneys.
B:Since all squares are rectangles, and all rectangles have four sides, all squares have four sides.
C:All science teachers are smart, since all my physics teachers, chemistry teachers and biology teachers are smart.
D:The sun is a star; the sun has planets; therefore some stars have planets.
答案: 【All dogs are mammals. All mammals have kidneys. Therefore all dogs have kidneys.;
Since all squares are rectangles, and all rectangles have four sides, all squares have four sides.;
The sun is a star; the sun has planets; therefore some stars have planets.】
5、 问题:Which of the following arguments is an inductive argument?
选项:
A:This cat is black. That cat is black. A third cat is black. Therefore all cats are black.
B:Wherever there is beef hamburger, he would go. McDonald has beef hamburger today. He would go to McDonald.
C:Every time I went to that restaurant I got food poisoning. If I go today, I will get food poisoning.
D:Individuals have legal rights to choose their life partners. Therefore, he is legally allowed to choose the man as his life partner.
答案: 【This cat is black. That cat is black. A third cat is black. Therefore all cats are black.;
Every time I went to that restaurant I got food poisoning. If I go today, I will get food poisoning. 】
6、 问题:Read the following definition, and then find out the four parts of a definition. (请从下列选项中选择合适内容,并将答案标号顺次填入空格,请用大写字母填写,并不要用任何标点或空格隔开。答案示例:ABCD)A “liberated woman” is a woman who is able to control her own life, rather than allowing it to be controlled by other people, traditions, or expectations.The term to be defined: ______Be verb: _______The classification: _____The distinguishing feature: _________A able to control her own lifeB isC a womanD liberated woman
答案: 【DBCA】
7、 问题:Choose the correct words to fill in the blanks. (答案请全部用小写字母,之间用英文分号和空格隔开)[ possibility; true or false; supports; cannot be; hidden; proves ]The premise of a deductive argument __ the conclusion, and the premise of an inductive argument _ the conclusion. Therefore, if the premise of a deductive argument is true, the conclusion _ false, because the conclusion is already __ in the premise; if the premise of an inductive argument is true, the conclusion can be _ , In other words, the premise of an inductive argument only tries to increase the ____ that the conclusion is true.
答案: 【proves; supports; cannot be; hidden; true or false; possibility】
Lesson 4 Reasoning and Paragraph Writing Lesson 4 单元测验
1、 问题:Read the following passage. Tell if it is reasoning or explaining.Both the toy mice were the same size and shape so the dog, Misty, was confused. Although one mouse was red and one was blue, Misty was unable to tell which mouse was his toy simply by looking. Like other dogs, he needed to sniff them both, using his sense of smell to tell them apart, because he couldn’t discriminate between different colors.
选项:
A:reasoning
B:explaining
C:both
D:neither
答案: 【explaining】
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

