2020 大学英语2(普系)(山西大学商务学院)1450743680 最新满分章节测试答案
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-20到2020-06-20
本篇答案更新状态:已完结
1. An impressive English lesson-1 1.4 Quiz
1、 问题:The author thinks that students’ language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【The author thinks that students’ language deficits should be blamed on shcools because the schools fail to set high standards of language proficiency.
(paragraph 7) Blame for the scandal of this language deficit should be trust upon our schools, which should be setting high standards of English language proficiency. Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary.】
2、 问题:The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don’t want to be tedious oddities in eyes of students.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【The schools fail to set high standards of English porficiency because the younger teachers themselves have little knowledge of vital structures of language.
(paragraph 7) Moreover, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without exposure to them.】
3、 问题:The son feels curious about his father’s grammar lesson because his father handles different parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions delicately.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
分析:【The father familiarized his son with defferent parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions including how to use adverbs to describe verbs. The son feels curious bacause he had never heard about the various names and functions of words in an English sentence before.
(paragraphs 8-10) Since grammar is boring to most of the young students, I think that it must be handled delicately, step by step.】
4、 问题:The author uses "road map" and "car" to describe grammar and vocabulary.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
分析:【Here “road map” is considered as grammar and “car” as vocabulary.
(paragraph 12) The road map provides the framework and guidance you need for your trip, but it won’t tell you exactly what trees or flowers you will see, what kind of people you will encounter, or what types of feelings you will be experiencing on your journey. Here, the vocabulary makes the journey’s true colors come alive! A good vacabulary enables you to enjoy whatever you see as you drive along.】
5、 问题:Both the interjection "whoa!" in paragraph 4 and paragraph 17 are used in the same situations and with the same feelings.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【In the 4th paragraph, the civilization of Greece and the glory of Roman architecture are so marvelous and ramarkable that they should be described at least in a brief account. The students’ one single utterance of “whoa!” reflects his downturn in the proper use of language. In paragraph 17, the subjunctive mood his son used is a fairly advanced grammar structure, so the interjection “whoa!” reflects the tremendous pride the father had toward his son; it also refelcts the authord’s humor in using the word because it was once used by his students, though in two different situations and with two different feeling.】
6、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.There are many different stories about the downturn in the proper use of English. ____ students should be able to distinguish。
答案: 【Surely】
7、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.students should be able to distinguish between their / there / they’re or the ____ difference between complimentary and complementary.
答案: 【distinctive】
8、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.They unfairly bear the bulk of the criticism for these knowledge ____ because there is a sense that they should know better.
答案: 【deficits】
9、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Students are not dumb, but they are being misled ____ they look and listen.
答案: 【everywhere】
10、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.For example, signs in grocery stores point them to the stationary, even though the actual stationery items – pads, albums and notebooks – are not ____ down.
答案: 【nailed】
11、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Friends and loved ones often proclaim they’ve just ate when, in fact, they’ve just eaten. ____, it doesn’t make any sense to criticize our students.
答案: 【Therefore】
12、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Blame for the scandal of this language deficit should be thrust upon our schools, ____ should be setting high standards of English language proficiency.
答案: 【which】
13、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary. ____, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language.
答案: 【Moreover】
14、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without ____ to them.
答案: 【exposure】
15、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Schools fail to adequately teach the essential framework of language, accurate grammar and proper vocabulary, ____ they should take the responsibility of pushing the young onto the path of competent communication.
答案: 【while】
2. An impressive English lesson-2 2.5 单词检测
1、 问题:The mayor decided to ____
his speech in order to leave enough time for his audience to raise questions.
选项:
A:exceed
B:condense
C:tune
D:adjust
答案: 【condense】
2、 问题:It
was reported that there was a vehicle missing every 20 second in the US. If the
trends continue, experts predict annual vehicle thefts could ____ two
million.
选项:
A:extend
B:exclude
C:exceed
D:exaggerate
答案: 【exceed】
3、 问题:Too much ____ to dirty
air can cause people to suffer from allergies and diseases that will eventually affect people’s health.
选项:
A:jerk
B:architecture
C:criticism
D:exposure
答案: 【exposure】
4、 问题: Moving forward even in the face
of great difficulties has become my most important __ in my life since it
has helped me accomplish something remarkable.
选项:
A:asset
B:destination
C:grocery
D:function
答案: 【asset】
5、 问题:Researchers put patients
through a set of psychological tests to determine the negative consequences of
sleep ___.
选项:
A:scandal
B:deficit
C:span
D:asset
答案: 【deficit】
6、 问题:The lawyer proclaimed they
couldn’t jump to conclusions because acceptable conclusions must be supported
by ___ facts and evidence.
选项:
A:obvious
B:stationary
C:evident
D:adequate
答案: 【adequate】
7、 问题:To help the employees be more
communicative, the company is offering workshops for those who may be
professionally _____ but socially awkward.
选项:
A:competent
B:capable
C:accessible
D:workable
答案: 【competent】
8、 问题:Most parents, in fact, aren’t
very helpful with the problems that their sons and daughters have in ____
to their college life.
选项:
A:turning
B:adapting
C:functioning
D:adjusting
答案: 【adjusting】
9、 问题:You can count how many students
passed an exam, but psychological and emotional feelings cannot be __
measured.
选项:
A:adequately
B:precisely
C:accurately
D:correctly
答案: 【precisely】
10、 问题:In short, participation in
sports is extremely ___ for college students not only physically but also
emotionally and socially.
选项:
A:adequate
B:beneficial
C:complementary
D:earnest
答案: 【beneficial】
11、 问题:Since
we have invited all the other neighbors to our 25th wedding
anniversary party, we ____ invite the Browns too.
选项:
A:feel obligation to
B:feel obliged to
C:feel should
D:feel better to
答案: 【feel obliged to】
12、 问题:Most
of the time, no one will care about natural disasters, and they won’t
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦