2019 英文技术写作(东南大学)1207023218 最新满分章节测试答案
- Unit 1 Definition of technical writing Test 1
- Unit 2 Technical document design Test 2
- Unit 3 Correspondence Test 3
- 【作业】Unit 3 Correspondence Assignment 1
- Unit 4 Employment Communication Test 4
- Unit 5 Instructions Test 5
- 【作业】Unit 6 Proposals Assignment 2
- Unit 6 Proposals Test 6
- Unit 7 Reports Test 7
- 【作业】Unit 7 Reports Assignment 3
- Unit 8 Research skills Test 8
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2019-09-23到2019-12-31
本篇答案更新状态:已完结
Unit 1 Definition of technical writing Test 1
1、 问题:Which of the following is not one of the features of technical documents?
选项:
    A:Clear organization
    B:Readable style
    C:Effective visuals
    D:Writer-centeredness
答案: 【Writer-centeredness】
2、 问题:One of the purposes of technical writing is to enable people to perform a task or follow a procedure, that is, to ____ your readers.
选项:
    A:inform
    B:instruct
    C:persuade
    D:suggest
答案: 【instruct】
3、 问题:When writing a technical document, keep two audiences in mind. Most documents are geared to an immediate audience of readers. This is your ____ audience.
选项:
    A:primary
    B:secondary
    C:nontechnical
    D:semitechnical
答案: 【primary】
4、 问题: __ are those with no specialized training, who look for the big picture instead of complex details. They expect technical data to be translated into words most people understand.
选项:
    A:Experts
    B:Informed persons
    C:Laypersons
    D:Audiences
答案: 【Laypersons】
5、 问题:The most emphatic location in a pragraph is the ____ sentence.
选项:
    A:first
    B:second
    C:last
    D:middle
答案: 【first】
6、 问题:____ is like trying new paint: you do not know whether you like the color until you see it on the wall.
选项:
    A:Planning
    B:Revising
    C:Editing
    D:Drafting
答案: 【Drafting】
7、 问题:The purpose of my document is to _ company employees of the new absentee policy and to _ them on how to follow the procedures properly.
选项:
    A:inform; instruct
    B:instruct; persuade
    C:persuade; suggest
    D:suggest; inform
答案: 【inform; instruct】
8、 问题:In most of your writing, you will carry out the task in a process consisting of five steps: planning, drafting, revising, editing and ____.
答案: 【proofreading】
9、 问题:Assessing your audience’s technical background is essential before deciding whether your document should be highly technical _____, or nontechnical.
答案: 【(以下答案任选其一都对)semitechnical;
      semi-technical】
10、 问题:Clear writing means that the sentences can be understood in ____ reading.
答案: 【(以下答案任选其一都对)1;
      one】
11、 问题:Actually almost every day, we make decisions or take actions that depend on ______ information.
答案: 【technical】
12、 问题:To help your audience spend less time reading, you must spend more time ____  for a style that is clear, concise, fluent, and appropriate in tone.
答案: 【revising】
Unit 2 Technical document design Test 2
1、 问题:The principle of ____ means that related items should be grouped together.
选项:
    A: proximity
    B:alignment
    C:repetition
    D: contrast
答案: 【 proximity】
2、 问题:The principle of ____ is that you should treat the same kind of information in the same way to create consistent patterns.
选项:
    A:proximity
    B:alignment
    C: repetition
    D:contrast
答案: 【 repetition】
3、 问题:The principle of ____ works in several different ways in technical documents, such as large type with small type, a cool color with a warm color, and etc.
选项:
    A:proximity
    B:alignment
    C: repetition
    D:contrast
答案: 【contrast】
4、 问题:The principle of ____ is what tells the reader that the invisible line connecting the text is much stronger.
选项:
    A:proximity
    B:alignment
    C:repetition
    D:contrast
答案: 【alignment】
5、 问题:We often use ____ tables to compare exact values.
选项:
    A:prose
    B:numerical
    C:appendix
    D:summary
答案: 【numerical】
6、 问题:____ charts are used to depict how the phases of a project relate.
选项:
    A:Pie
    B: Tree
    C:Gantt
    D:Organization
答案: 【Gantt】
7、 问题:Which of the following is serif typeface?
选项:
    A:Arial
    B:Helvetica
    C:Tahoma
    D:Times New Roman
答案: 【Times New Roman】
8、 问题:The four basic  principles of ____ are proximity, alignment, repetition and contrast.
答案: 【design】
9、 问题:All typefaces are divided into two broad categories: serif and ____  serif.
答案: 【sans】
10、 问题:Headers and ____ appear in the top and bottom page margins, respectively to provide chapter or article titles, authors’ names, dates, or other publication information.
答案: 【footers】
Unit 3 Correspondence Test 3
1、 问题:Which of the following is the most suitable way for communication between people within an organization?
选项:
    A:Messaging
    B:Memo
    C:Emails  
    D:Microblogs
答案: 【Memo】
2、 问题:Which of the following is NOT a reason for using moderately formal tone for workplace communication?
选项:
    A:Your documents may be read by your boss.
    B: Your documents may appear in a court of law.
    C:Your documents are legally the property of the organization for which you work.
    D:Your documents will be read by people on the move.
答案: 【Your documents will be read by people on the move.】
3、 问题:Which of the following may hinder goodwill and communicate ineffectively?
选项:
    A:Logical organization.
    B:Conventional format.
    C:Sloppy appearance.
    D:Concise language.
答案: 【Sloppy appearance.】
4、 问题:Text messages can                 .
选项:
    A:allow the writer to deal with more than one task
    B:increase intimidation
    C:save more time compared with telephone call
    D:attach other files
答案: 【allow the writer to deal with more than one task】
5、 问题:Text messages may have some potential problems EXCEPT                 .
选项:
    A:security issues
    B:lost productivity
    C:employee misuse
    D:easy documentation
答案: 【easy documentation】
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
 
       
