2020 英美国家概况(苏文采)(广西大学)1450830488 最新满分章节测试答案
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-08-16
本篇答案更新状态:已完结
第一章 地理、民族和语言 第一单元测试
1、 问题:Which city is the largest financial centre in the U.K. after London?
选项:
A:Edinburgh
B: Birmingham
C:Manchester
D:Cardiff
答案: 【Edinburgh 】
2、 问题:What is the capital of Wales?
选项:
A: Edinburgh
B: Manchester
C:Cardiff
D:Belfast
答案: 【Cardiff 】
3、 问题:Among the White Americans in the US, the most powerful and influential group is the ___.
选项:
A:WASPs
B: PASWs
C:SWAPs
D:AWSPs
答案: 【WASPs】
4、 问题:Which minority is regared as the “model minority” in America?
选项:
A:White American
B:African American
C: Latino
D:Asian American
答案: 【Asian American】
5、 问题:Which of the following expression is typical British English?
选项:
A:Have you got a pen?
B: He doesn’t have a pen.
C:I would love to go camping on the weekend.
D:We need to work together on a team.
答案: 【Have you got a pen?】
6、 问题:The two main islands of the British Isles are Great Britain and Ireland.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
7、 问题:New York is the capital of the United States.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【Washington D.C. is the capital of the United States.】
8、 问题:The state of California is located in the northeast of the country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【The state of California is located in thesouthwest of the country.】
9、 问题: Chinese is the fourth most-spoken language in the USA.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【Chinese is the third most-spoken language in the USA.】
10、 问题: English and Welsh are both Celtic Languages.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
分析:【English is a Germanic language, and Welsh is a Celtic Language.】
11、 问题:There are ______ countries in the U.K..
答案: 【(以下答案任选其一都对)4;
four】
12、 问题:The capital of England is _____.
答案: 【London】
13、 问题:The largest city in the U.S. is ____.
答案: 【(以下答案任选其一都对)New York;
New York city;
New York City;
the New York City;
the New York city】
14、 问题: In the United States, ___ is the most common language in the country after English.
答案: 【Spanish】
15、 问题:What is the American English for the word autumn?
答案: 【fall】
【作业】导学 互评作业
1、 问题:Why are the American TV dramas so popular among the Chinese young people? Please give your reasons and support your statement with examples. Please limit your answer between 100 to 200 words.
评分规则: 【 评分指导1 Difficult for the reader to discern the main idea. Too brief or too repetitive to establish or maintain a focus. 只是笼统的论述,过于简单甚至不扣题。—0-1分Presents a unifying theme or main idea, but may include minor tangents. Stays somewhat focused on topic and task. 对美剧的论述较条理清晰,但是内容不够丰富,论点不够三个。2-3分Presents a unifying theme or main idea without going off on tangents. Stays completely focused on topic and task. 美剧特点的论述达到三点以上,结构清晰有条理。—-3-4分
评分指导2举例说明有无具体的举例说明—0分有具体的举例说明,例如提到某部美剧以阐明观点–1-2分
评分指导3 语言—语言表达是否清晰,有无明显错误有明显的拼写错误和语法错误,句法不通顺,影响理解—0-1分有部分拼写错误和语法错误,句法通顺,不影响理解—–2-3分无明显的拼写错误和语法错误,表达流畅地道。—-3-4分
】
第三章 政治 第三单元测试
1、 问题:To become a member of the two major parties in America, one needs to __.
选项:
A:To pay dues (会费)
B:Attend the initiation ceremonies
C:Attend meetings
D:None of these
答案: 【None of these】
2、 问题:If a bill is vetoed by the President, the Congress can override the veto by___.
选项:
A:The support of a two thirds majority
B:The support of either house
C:Impeaching the President
D:Introducing a new bill
答案: 【The support of a two thirds majority】
3、 问题:The current monarch and head of state of the U.K. is ___.
选项:
A:Mary II
B:Elizabeth II
C:Anne II
D:Catherine II
答案: 【Elizabeth II】
4、 问题:Which two parties are the current major parties in Britain?
选项:
A:The Labour
B:The Republican
C:The Democrat
D: The Conservative
答案: 【The Labour;
The Conservative】
5、 问题:The bicameral Congress of the US is made up of the __ and the ____.
选项:
A:Senate
B:House of Representatives
C:House of Lords
D:House of Commons
答案: 【Senate;
House of Representatives】
6、 问题:Which two parties are the current major parties in the U.S.?
选项:
A: the Republican
B:the Democrat
C: the Conservative
D: the Labour
答案: 【 the Republican ;
the Democrat】
7、 问题:The presidential election in US is a direct election.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误】
8、 问题:There is no nationwide system of government-owned medical facilities open to the general public but there are local government-owned medical facilities open to the general public.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确】
9、 问题:The American government consists of three parts, or branches: the _____, the legislative and the judicial.
答案: 【executive】
第二章 历史 第二单元测试
1、 问题:Which of the following document is the one issued to free the slaves in America?
选项:
A: The Declaration of Independence
B:The Constitution
C:The Bill of Rights
D:The Emancipation Proclamation
答案: 【The Emancipation Proclamation】
2、 问题:The British government began to increase the economic exploitation of the colonies to __.
选项:
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

