2015 英语应用写作(2015春)(王泳利)(国防科技大学) 最新满分章节测试答案
- Week 1-2 Week 1 测试
- 【作业】Week 1-2 Week 1 作业
- Week 3-1 Week 3-1 测试(一) Read the following thesis statements and evaluate each of them.
- Week 3-1 Week3-1 测试(二) Read the following topic sentence, and decide whether they are effectively fo
- Week 3-2 Week 3-2 测验(一) Paragraph Coherence
- Week 3-2 Week 3-2 测验(二)Organization Patterns
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2015-03-09到2015-05-25
本篇答案更新状态:已完结
Week 1-2 Week 1 测试
1、 问题:Building an outline may NOT include _____ at first.
选项:
A:writing complete sentences
B:writing a thesis statement
C:developing topic sentences for body paragraphs
D:adding supporting ideas and examples
答案: 【writing complete sentences】
2、 问题:In a detailed outline, one usually adds _____ for each paragraph.
选项:
A:supporting ideas and examples
B:topic sentences
C:a thesis statement
D:nothing important
答案: 【supporting ideas and examples】
3、 问题:Outlines can be derived most easily from ____.
选项:
A:clustering
B:freewriting
C:listing
D:any brainstorming activity
答案: 【clustering】
4、 问题:To begin an outline, you need to start with a thesis statement. Which sentence is NOT true about the thesis statement?
选项:
A:It can never be adjusted even if it does not match the topic sentences.
B:It helps developing the topic
sentennces for the body paragraphs.
C:It serves as a guide throughout the process of writing the essay.
D:It indicates the controlling idea that covers the whole essay.
答案: 【It can never be adjusted even if it does not match the topic sentences.】
5、 问题:For a formal essay outline, you may _____.
选项:
A:use Roman numerials to stand for paragraphs
B:capitalize every word in the outline
C:write only complete sentnences
D:delete important ideas in body paragraphs
答案: 【use Roman numerials to stand for paragraphs】
【作业】Week 1-2 Week 1 作业
1、 问题:Please make an outline to explore “Sex Education in China.” You may first try to generate ideas through brainstorming with a list or cluster, and then develop it into a detailed outline. A detailed outline consists of a thesis statement (the central idea), three topic sentences (for the body paragraphs), and supporting details and facts.
评分规则: 【 The outline consists of a thesis statement (the central idea), three topic sentences (for the body paragraphs), and sufficient supporting details and facts. The outline follows the correct format and is free of errors in grammar and spelling.(10分) It fulfills all the requirements except for some minor language issues.(9分) It has a strong thesis statement and three topic sentences with some support.(7分) Its thesis statement and topic sentences are not clearly related.(5分)
】
Week 3-1 Week 3-1 测试(一) Read the following thesis statements and evaluate each of them.
1、 问题:The recent crime wave in the country
has several apparent causes.
选项:
A:Acceptable
B:Vague
C:Weak
D:Good
答案: 【Acceptable】
2、 问题:A rainstorm hit the city last summer.
选项:
A:Weak
B:Vague
C:Acceptable
D:Good
答案: 【Weak】
3、 问题:The city hall officials made a number
of mistakes in their response to the rainstorm last summer.
选项:
A:Acceptable
B:Vague
C:Weak
D:Good
答案: 【Acceptable】
4、 问题:On their way to work, at work, and on
the way home, residents of big cities must cope with a continuing barrage of
noises.
选项:
A:Good
B:Vague
C:Weak
D:Acceptable
答案: 【Good】
5、 问题:Making public speeches gave me
self-confidence socially, emotionally, and professionally.
选项:
A:Good
B:Vague
C:Weak
D:Acceptable
答案: 【Good】
6、 问题:This essay tells about the crime wave in the country.
选项:
A:Weak
B:Vague
C:Acceptable
D:Good
答案: 【Weak】
7、 问题:Insects are fascinating creatures.
选项:
A:Vague
B:Weak
C:Acceptable
D:Good
答案: 【Vague 】
8、 问题:Ants are one of nature’s most
successful insects.
选项:
A:Acceptable
B:Vague
C:Weak
D:Good
答案: 【Acceptable】
9、 问题:Strength, organization, and communication make ants one of nature’s most successful insects.
选项:
A:Good
B:Vague
C:Weak
D:Acceptable
答案: 【Good】
10、 问题:Television can be harmful because it
creates passivity, discourages communication, and presents a false picture of
reality.
选项:
A:Good
B:Vague
C:Weak
D:Acceptable
答案: 【Good】
Week 3-1 Week3-1 测试(二) Read the following topic sentence, and decide whether they are effectively fo
1、 问题:Read the passage below and answer the question
after it. But men have an
almost completely opposite approach when it comes to dealing with a problem.
Everything in their mental makeup tells them to focus narrowly on the issue,
solve it, and get it out of the way. The ability to fix a problem quickly and
efficiently is, to them, a demonstration of their power and competence. When a
man hears his female partner begin to describe a problem, his strongest impulse
is to listen briefly and then tell her what to do about it. From his
perspective, he has made a helpful and loving gesture; from hers, he’s
short-circuited a conversation that could have deepened and strengthened their
relationship. (J. Langan, College writing skills with readings, 6th ed., p. 275)
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦