2020 英语科技文献阅读(华南农业大学) 最新满分章节测试答案

2025年1月7日 分类:免费网课答案 作者:网课帮手

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-07-13
本篇答案更新状态:已完结

第四章 科技文献语言和语篇特点 第一次测试

1、 问题:The following words are regarded as derivation formation except for:
选项:
A:transmitter
B:biomedical
C:breakthrough
D:hydrocarbon
答案: 【breakthrough

2、 问题:Which nominalization of the below is not listed as transforming a verb into a noun?
选项:
A:evolution
B:investment
C:stability
D:proposal
答案: 【stability

3、 问题:Which of the followings is not the morpheme or suffixation indicated as illness?
选项:
A:gastronomy
B:gastritis
C:gastrosis
D:gastrosia
答案: 【gastronomy

4、 问题:Which transitional word of the below is to interpret as the meaning of contrast?
选项:
A:correspondingly
B:accordingly
C:whereas
D:thereupon
答案: 【whereas

5、 问题:Which of the followings is not the usage of lexical metaphor in scientific literature?
选项:
A:snail wheel
B:rail bed
C:output width
D:sunflower disk
答案: 【output width

第五章 研究性文章(四) 第二次测试

1、 问题:Which type of title does this title “Application of sliding mode in the construction of reinforced concrete” belong to?
选项:
A:declarative
B:descriptive
C:compound
D:interrogative
答案: 【descriptive

2、 问题:When you read phrases in the introduction section of a research article, such as “little is, however, known about participants views of”, you will know that the following contents might possibly be about:
选项:
A:preparing for the present research problem by pointing out the research gap
B:what other researchers have already done
C:what the researcher has finished
D:the main theme of the paper
答案: 【preparing for the present research problem by pointing out the research gap

3、 问题:The following contents are the major contents in the research method section, except for:
选项:
A:materials used in the study
B:the procedure of the test or experiment
C:the analytical method of data
D:the data analysis
答案: 【the data analysis

4、 问题:Based on purposes, research methods can be classified into the following categories except for:
选项:
A:basic research
B:statistical research
C:applied research
D:developmental research
答案: 【statistical research

5、 问题:Ethical issue will be involved if the research subjects are except for:
选项:
A:fetuses
B:humans
C:human tissues
D:buildings
答案: 【buildings

6、 问题:The result section of a research article usually presents the research finding in form of non-verbal language which is:
选项:
A:tables and figures

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
请输入手机号或商家订单号
打不开请联系客服QQ 2356025045 商家订单号在哪里?点此了解

商家订单号查看步骤

打开支付宝
方法一:我的 > 账单 > 账单详情 > 更多>复制商家订单号
方法二:我的 > 账单 >搜索关键字【网课小帮手】
> 账单详情 > 更多>复制商家订单号
方法三:联系客服QQ 2356025045
微信支付
我 > 支付 > 钱包 > 账单 > 账单详情

继续阅读