2020 高职英语Ⅱ(北京联合大学) 最新满分章节测试答案
- 【作业】第一周 Travel Do you like travelling? Tell your reasons
- 第一周 Travel Test 1
- 第二周 Health Test 2
- 【作业】第三周 Shopping A Complaint Letter
- 第三周 Shopping Test 3
- 第四周 E-life Test 4
- 第5周 Fashion Test 5
- 【作业】第6周 Environmental Protection A Thank-you Letter
- 第6周 Environmental Protection Test 6
- 第7周 Culture Test 7
- 第8周 Career Test 8
本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-06-19
本篇答案更新状态:已完结
【作业】第一周 Travel Do you like travelling? Tell your reasons
1、 问题:Do you like travelling? Tell your reasons
评分规则: 【    To satisfy the needs of one’s realization.To learn about a special culture, yourself,the world, humanity and life.To escape from the dull and stressful routine life.Relax and enjoy.To respond to the endless lure of adventure.
】
第一周 Travel Test 1
1、 问题:   We must always remain modest and friendly when we go traveling.
选项:
A:   continue
B:   keep
C:   leave
D:   stop
答案: 【   keep 】
2、 问题:   Outgoing personality with good communication skills is necessary for a tour guide.
选项:
A:   quality
B:   feature
C:   character
D:   courage
答案: 【   character  】
3、 问题:   He remained cheerful throughout the trip.
选项:
A:   journey
B:   meeting
C:   game
D:   activity
答案: 【   journey 】
4、 问题:   We determined to go traveling at once.
选项:
A:planned
B:prepared
C:decided
D: devoted
答案: 【decided】
5、 问题:   We should adapt ourselves to the new surroundings when traveling.
选项:
A:   adjust
B:   devote
C:   prepare
D:   familiarize
答案: 【   adjust】
6、 问题:Tourism has made a great impact on economy. 
选项:
A:affect
B:   effect
C:   progress
D:   sense
答案: 【   effect】
7、 问题:   We generally go to France for our holidays.
选项:
A:   rarely
B:   hardly
C:   mainly
D:   usually
答案: 【   usually】
8、 问题:   The tourists insist that the tour guide change the hotel for them.
选项:
A:   expect
B:   demand
C:   acquire
D:   order
答案: 【   demand】
9、 问题:   Because they don’t understand English, they communicate entirely by body language when traveling.
选项:
A:   nearly
B:   only
C:   completely
D:   rarely
答案: 【   completely 】
10、 问题:   The country depends heavily on its tourist trade.
选项:
A:   bases
B:   decides
C:   lives
D:   relies
答案: 【   relies】
第二周 Health Test 2
1、 问题:   Doing regular exercise can help you to maintain a good figure.
选项:
A:   sustain
B:   get
C:   service
D:   attract
答案: 【   sustain  】
2、 问题:   I have no chance to discuss this matter with her.
选项:
A:   opportunity
B:   option
C:   decision
D:change
答案: 【   opportunity 】
3、 问题:   Eating vegetables only is not enough to keep good health.
选项:
A:   useful
B:   essential
C:   sufficient
D:important
答案: 【   sufficient】
4、 问题:   We all need to have a more balanced diet to keep healthy.
选项:
A:   food
B:   drink
C:   meat
D:   milk
答案: 【   food 】
5、 问题:   Take pride in your health and your physique.
选项:
A:   look
B:   figure
C:   appearance
D:   quality
答案: 【   figure】
6、 问题:   Reading is the only hobby I can speak of.
选项:
A:   manner
B:   way
C:   liking
D:habit
答案: 【   liking】
7、 问题:This series of paintings is quite an achievement.
选项:
A:   skill
B:   accomplishment
C:   strategy
D:   system 
答案: 【   accomplishment】
8、 问题:   His ultimate goal was to set up his own business.
选项:
A:    ability
B:   personality
C:   reason
D:   purpose
答案: 【   purpose】
9、 问题:     Their society was built around the belief in God.
选项:
A:   faith
B:   trust
C:   view
D:   philosophy
答案: 【   faith】
10、 问题:   We must cut down on the amount of material we use.
选项:
A:   weaken
B:   shorten
C:   decrease
D:   increase
答案: 【   decrease】
【作业】第三周 Shopping A Complaint Letter
1、 问题:Write a complaint letter:Writer: Wang HuaDate:July 22nd,2015Item complained about: A cell phone bought in the First Department StoreProblem:1.can’t send or receive any messages     2.can’t take photosRequirement: Send back and ask for a refund
评分规则: 【    注意信件格式
投诉信要点表达,投诉句式的使用
】
第三周 Shopping Test 3
1、 问题:They should never be allowed to abuse their authority and position.
选项:
A:apply
B:take
C:misuse
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦
 

