本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-23到2020-06-28
本篇答案更新状态:已完结

第八周:为演讲稿做准备(写作篇) Preparing for Writing Speech Script (II) 演讲大纲小节课后测试

1、 问题:  According to your textbook, which of the following should be included in a preparation outline?
选项:
A:    Research notes.
B:    Transitions.
C:  A bibliography.
D:     B & C only.
答案: 【     B & C only.

2、 问题:Outlining is an important part of public speaking because ____.
选项:
A:    an outline helps the speaker compile an organized preliminary bibliography
B:  an outline helps ensure that ideas flow clearly from one to another
C:    an outline helps the speaker choose an interesting, sharply focused topic
D:    an outline helps ensure that the speech engages the attention of the audience
答案: 【  an outline helps ensure that ideas flow clearly from one to another

3、 问题:  Two types of speech outlines discussed in your textbook are the ____.
选项:
A:  speaking outline and the audience outline
B:preparation outline and the delivery outline
C:rough draft outline and the polished outline
D:  preparation outline and the speaking outline
答案: 【  preparation outline and the speaking outline

4、 问题: According to your textbook, a preparation outline should include all of the following EXCEPT ____.
选项:
A: directions for delivering the speech
B:   a specific purpose statement
C:  labels for the introduction, body, and conclusion
D:   transitions, internal previews, and internal summaries
答案: 【 directions for delivering the speech

5、 问题:  Which of the following is mentioned in your textbook as a guideline for a preparation outline?
选项:
A:  Identify the specific purpose with a Roman numeral.
B: Position the title so it appears immediately before the central idea.
C: Label the introduction, body, and conclusion.
D:  Include a startling statement in the introduction to get attention.
答案: 【 Label the introduction, body, and conclusion.

6、 问题:According to your textbook, the specific purpose statement in a preparation outline should be written ____.
选项:
A:     at the end of the introduction
B:  immediately before the first main point
C:after the preview statement
D:   before the text of the outline itself
答案: 【   before the text of the outline itself

7、 问题:  In a preparation outline, main points should be ____.
选项:
A: stated as questions
B:   positioned farthest to the left
C:    indicated by Arabic numeral
D:written in key words to jog the memory
答案: 【   positioned farthest to the left

8、 问题:     The main points in a preparation outline are ____.
选项:
A:a.     written in phrases, not full sentence
B:b.     identified by Roman numerals
C:c.     identified by capital letters
D:d.     identified by Arabic numbers
答案: 【b.     identified by Roman numerals

9、 问题: Which of the following is a correctly worded main point for a speech preparation outline?
选项:
A:  Leadership.
B:   There are two major types of leadership.
C:    What are the major types of leadership?
D:  Two major types of leadership.
答案: 【   There are two major types of leadership.

10、 问题:  Which of the following is a correctly worded main point for a speech preparation outline?
选项:
A:  Myths about day care.
B:    Is day care good for children?
C:   Research shows that there are both advantages and disadvantages to day care.
D:  The pros and cons of day care: research results.
答案: 【   Research shows that there are both advantages and disadvantages to day care.

11、 问题:Which of the following is a correctly worded main point for a speech preparation outline?
选项:
A:The human eye as a means of identification.
B:     Researchers are working on ways to use the iris as a means of identification.
C:     Did you know that each person’s iris has a unique pattern?
D: Using the human eye as a means of identification.
答案: 【     Researchers are working on ways to use the iris as a means of identification.

12、 问题: Which of the following is a correctly worded main point for a speech preparation outline?
选项:
A:Computer-generated graphics as special effects.
B:Many movie special effects are created with computer-generated graphics.
C:How are special effects created with computer-generated graphics?
D:The use of computer-generated graphics to create special effects in movies.
答案: 【Many movie special effects are created with computer-generated graphics.

13、 问题:  Subpoints in a preparation outline are ____.
选项:
A: listed just before the conclusion
B:written in key words to jog the memory
C:written in full sentences
D:indicated by Roman numerals
答案: 【written in full sentences

14、 问题:  “Adventures in the Grand Canyon” is an appropriately worded ____.
选项:
A: general purpose statement
B:speech title
C:   main point for a preparation outline
D:   specific purpose statement
答案: 【speech title

15、 问题:Both a preparation outline and a speaking outline should ____.
选项:
A: briefly sketch the speaker’s ideas
B:   use a consistent pattern of symbolization and indentation
C:     be written entirely in full sentences
D:   contain a bibliography
答案: 【   use a consistent pattern of symbolization and indentation

16、 问题:  When preparing a speaking outline, you should meet all of the following requirements EXCEPT____.
选项:
A:including the entire text of the introduction
B:  following the visual framework of the preparation outline
C:    making sure the outline is plainly legible
D:   keeping the outline as brief as possible
答案: 【including the entire text of the introduction

第九周:布局谋篇——开头、主体、结尾设计 Designing Your Speech Script 如何写好开头测试

1、 问题: All of the following are basic objectives of a speech introduction EXCEPT ____.
选项:
A:establishing credibility and goodwill
B:supporting your main points
C: revealing the topic of the speech
D: previewing the body of the speech
答案: 【supporting your main points

2、 问题: Even when you use other interest-arousing lures in a speech introduction, you should always ____.
选项:

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题!!
本文章不含期末不含主观题!!
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

   

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注